2020-as Nyári Nemzetközi Edzőtábor - Beharangozó

 A Magyar Ju Jitsu Szövetség 2020-as Nyári Edzőtáborát ismét Gárdonyban, a VVSI Sport Hotelben rendezi meg. Dátum: 2020. július 20-25 (Hétfő-péntek, szombat reggeli kicsekkolás a hotelből).

Beérkezés és regisztráció hétfő reggel 9. Minden kedves érdeklődő figyelmét felhívjuk, hogy hétfő délelőtt danvizsgákkal kezdődik a program - érkezzünk pontosan és egyből hozzuk a küzdőszellemet is a danvizsgázók vizsga végi küzdelmeihez!:)

Szállás: a VVSI Sport Hotel, 2484 Gárdony, Tópart u. 17. 2 és 4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Az alább linken található a hotel weboldala.

Étkezés: Reggeli - ebéd - vacsora (ebéddel kezdünk, reggelivel végzünk)

A Tábor díja Szövetségünk tagjainak: 66.000.-Ft/fő, Szövetségen kívülieknek 95.500 ft/fő, csak edzés 5.000.-Ft/fő/nap. A Jubileumi Vacsorán (lásd lejjebb) a részvételi díj a taborban részt nem vevők számára 5.400.- Ft, mely előre fizetendő.

A táborba jönni csak a teljes összegért lehetséges. Kivételt képez az, aki kizárólag edzéseken kíván részt venni. A díj tartalmazza a szállást, az étkezést, a terembérletet, az edzésdíjat, szabadidős programokat, pénteki jubileumi Gálaműsoron való részvételt és a Bankett Vacsorát.

Jelentkezés 2020. április 30-ig minimum 50% befizetésével a Szövetség bankszámlájára.

OTP 11732002-20389183

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

IBAN: HU21 11732002 20389183 0000 0000

Átutaláskor feltétlen add meg az alábbi információkat: Neved, Dojod nevét, Budo-Pass számod.

Idén is lesz SZÉP-kártyás fizetési lehetőség, akik ezt választják, ott helyben tudnak fizetni, előleget ne fizessenek, de részvételi szándékukról nyilatkozzanak! Férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében, a jelentkezési határidőig tudunk biztosítani.

Oktatók: Soke Kelemen István 10. dan alapító, a Szövetség és a Dankollégium elnöke, shihan Kovács Attila 8. dan technikai igazgató, a meghívott bel- és külföldi oktatók, valamint Szövetségünk instruktorai.

Programok: Edzések és vizsgák a szálloda tornacsarnokában. Korlátlan kikapcsolódás a szálloda saját vízpartján, strandján, konditermében. Strandröplabda, kajak-kenu és egyéb sporteszköz-bérlési lehetőség.

Szövetségünk idén 40 éves - így péntek este Jubileumi Gálaműsort és Vacsorát rendezünk. Kérünk mindenkit az alkalomhoz illő megjelenésére - túlzásokba azért ne essünk, az elegancia ne menjen a kötetlen szórakozás rovására.:)

Részletes program, edzésbeosztás később.

A változtatás jogát fenntartjuk!

További információ: shihan Seres Károly (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; +3630-773-66-30).

Mindenkit szeretettel várunk!

MJJSZ vezetőség

Innen letölthető az eredeti táborkiírás!

Csatlakozz a tábor eseményéhez Facebook oldalunkon!

Keresés