Dojo Vizsga Győrben - 2024.01.31.

2024. január 31-én fehér és sárga övvizsgát tartottunk a győri dojoban. A vizsgáztató elnök sihan Kovács Attila 8. dan volt, a vizsgabizottság tagjai sihan Csicsmann Gábor 6 dan. és a vizsgát levezénylő sensei dr. Takács István 3. dan voltak.

A vizsga hagyományosan az alacsonyabb - fehér - övfokozattal kezdődött. A sárga csík megszerzéséért a soproni dojóból hatan szálltak síkra: Ács Anna, Deák Imre, Frikton Nimród, Sipőcz Ármin, Takács Lili és Verseghy Ferenc. Ezt követően sárga öv kiérdemléséért pedig a győri dojo két tagja, Szakács Zoltán és Alexovics Gergő ,valamint a soproni, ám tanulmányai miatt jelenleg Győrben edző Fung Mátyás, bizonyíthatták felkészültségüket.

Mindnyájan sikerrel vették az akadályt és vehették át az övfokozathoz járó kyu okleveleket.

Sihan Kovács Attila 8. dan kiemelte a fehér övre vizsgázók jó felkészültségét, egyben megjegyezte, hogy nem szerencsés az adott övfokozat vizsgaanyagánál többet bemutatni, mint amennyit a syllabusunk előír.

Ezúton is gratulálunk a sikeres vizsgákhoz, és köszönjük a felkészítő mesterek munkáját, sihan Csicsmann Gábornak 6. dan, valamint sensei dr. Takács Istvánnak 3. dan.

 

Gyori vizsga 20240131 2

Gyori vizsga 20240131 3

Gyori vizsga 20240131 1

Keresés